Íme néhány virágos parfüm, aminek senki nem tud ellenállni!

2024. június 10.

Bár lehet, hogy már megtaláltad azt az illatszert, ami nélkül el sem indulsz otthonról, de azért azért érdemes esélyt adni más illatoknak is. A mai cikkünkben a virágos parfümöket vesszük górcső alá, amelyek ugyan nem mindenkinek tetszenek, de jócskán vannak köztük olyanok, amiket legalább egyszer minden nőnek ki kell próbálni.

Virágos ínyenc illat egy kristálymosolyba zárva

A DOUGLAS-nál kapható Lancôme La Vie Est Belle parfümöt a három leghíresebb francia parfümőr alkotta meg kizárólag a Lancôme márka számára. Az alapját a nemes írisz, az energikus pacsuli és az addiktív vanília akkordjainak tökéletes kombinációja adja. Mondhatnánk úgy is, hogy a keleti illatok modern értelmezése egy különleges csavarral.

És akkor még a csodaszép kristály üvegcséjét nem is említettük, amely a fenntartható luxus jegyében készült, méghozzá 13%-kal kevesebb üveg felhasználásával. 

Egy kifejezetten frissítő és modern illat

A Dior J’adore Eau de Parfum-öt lényegében úgy kell elképzelned, mint egy képzeletbeli virágcsokrot, amit az utolsó szálig gondosan összeválogattak. Az alapját a jázmin és a magnólia képezi, de számos egyéb virágos akkord is felfedezhető benne. Ilyen például a Comore-szigetekről származó ilang-ilang, a damaszkuszi rózsa és a narancsvirág.

Összességében elmondható tehát, hogy egy igazán érzéki, de mégsem túl nehéz illatról van szó, amely összehozza az ellentéteket, és az ikonikus virágos jegyeket vonzóvá, egyedivé és misztikussá varázsolja. 

Az üvegcséje pedig épp olyan nőies, mint maga a parfüm. Az alakja Christian Dior legendás amphorája alapján lett megalkotva, a nyakát pedig híres maszáj ékszer díszíti, akár egy táncoló nyaklánc egy nő nyakán.

Az érzékeket magával ragadó, karakteres parfüm

A Gucci Bloom azoknak a nőknek lett megalkotva, akik magukénak érzik a divatház vízióját, ami nem más, mint az élet minden pillanatának megélése és annak gyümölcsének az élvezete. A rózsa, a jázmin, és a különböző fehér virágok alapvetően enyhe illata keveredik benne, amelynek köszönhetően megtestesíti egy képzeletbeli, virágba borult kert gazdag esszenciáját.

De a nők többsége azért is preferálja ezt a parfümöt, mert nagyon tartós. Tehát, ha reggel felteszel belőle egy keveset, akkor az garantáltan még a délutáni munkahelyi megbeszéléseken, vagy az esti randin is érződni fog.

Végső gondolatok 

A cikkben leírtak is tökéletesen bizonyítják, hogy hiába nem kedveled egy adott virág illatát, nem kell feltétlenül egyszerre minden virágos parfümről lemondani, hiszen ma már nagyon sok típusuk létezik.

Ha fenti parfümök nem nyerték volna el a tetszésedet, de szívesen kipróbálnál valamilyen virágos illatot, akkor keresd bátran a DOUGLAS szakértő munkatársait! Ők majd segítenek a választásban.

Ajánló

Szokatlan játékszámok a futballban

A futballban bizonyos hagyományok vannak a játékosok szerepköréhez kapcsolódó játékszámok kiválasztásában. Néhány futballista azonban úgy döntött,...

bővebben