Ismerd meg te is a környezetbarát, tisztítható vászonképet!

2024. július 10.

Manapság egyre nagyobb hangsúlyt kap a környezettudatosság, valamint a fenntarthatóság, és egyre többen vannak azok, akik teljes mértékben úgy alakítják ki az életvitelüket, hogy a lehető legkisebb mértékben szennyezzék a bolygónkat. 

Ezekhez a változásokhoz pedig a gyártóknak muszáj volt alkalmazkodni, hogy továbbra is versenyben tudjanak maradni, amelynek eredményeképpen olyan dolgok születtek, mint a Vászonkép Szalonnál 100% pénzvisszafizetési garanciával megrendelhető, lemosható és egyben környezetbarát vászonkép.

Hogy ez miben különbözik a hagyományostól?

A környezetbarát vászonkép Epson Eco-Solvent és HP Latex technológiával, úgynevezett plotternyomtató segítségével kerül kinyomtatásra, amely során a vászont egy tekercsre tekerik fel és egy nyomtatófej jobbra-balra dolgozva viszi fel a színeket az anyagra.

Ennek köszönhetően pedig a végeredmény tűéles, míg a színek szuper élénkek lesznek. De nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy egy speciális réteg, optimalizáló anyag segít abban, hogy a vászonkép még tartósabb legyen. Olyannyira, hogy akár Domestos-szal is lemoshatod.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy vegyszermentes, antiallergén technológiáról beszélünk, így nem kell attól tartanod, hogy a gyártáshoz felhasznált anyagok bármilyen nem kívánt tünetet okoznának. 

Tegyél te is a bolygónkért a környezetbarát vászonképpel!

Reméljük, hogy a fentebb leírtakkal sikerül meggyőzni arról, hogy környezetbarát vászonképet rendelj, amelynek a menete rendkívül egyszerűen zajlik. Neked csupán annyi a dolgod, hogy feltöltöd a Vászonkép Szalon oldalára azt a fotót, amit szívesen látnál viszont a vászonképen, majd kiválasztod a méreteket.

Persze, ha szeretnél, akkor akár alakíthasz is egy kicsit a képen. Rakhatsz rá különböző effektusokat, illetve beállíthatod a fényerőt, a kontrasztot, a színárnyalatot és a színtelítettséget. 

Miután ezzel elkészültél, a rendelés véglegesítéséhez meg kell adnod az adataidat. Ezt követően a webáruház munkatársai ellenőrzik a fotó minőségét, és ha bármi kivetnivalót találnak a minőségében, akkor azt mindenképpen jelezni fogják feléd. 

Abban az esetben viszont, ha nincs ilyen, akkor elkészítik a nézőképet, amely megmutatja, hogy mit is fogsz majd látni a vászonképen, és ezt elküldik neked e-mailben. Ha erre rábólintasz, akkor megkezdődik a gyártás. 

Milyen a jó fotó a vászonképhez?

Az egyik legfontosabb tényező, amelyre oda kell figyelned, az a kép minősége. Általános ökölszabály, hogy a fotónak a kívánt méretben legalább 150 DPI felbontásúnak kell lennie, amit a számítógépen könnyedén le lehet ellenőrizni.

Végül, de nem utolsósorban pedig nem árt még figyelembe venni azt is, hogy a nyomatot egy körülbelül 2 centiméter vastag fa keretre feszítik fel, és a keret hátulján rögzítik. Hiába folytatódik tehát a vászon a keret oldalán, ez a rész szemből már nem fog látszani. Ebből kifolyólag fontos ügyelni arra, hogy a kép szélén ne legyen semmi olyan részlet, amelyet nem szeretnél, hogy lemaradjon.

Ajánló